Connect with us

Fucsovics elõdöntõs, Babos kiesett

Nincs kategorizálva

Fucsovics elõdöntõs, Babos kiesett

Fucsovics Marci bejutott a legjobb négy közé az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság junior versenyében. Ugyanez viszont nem sikerült Babos Timinek, aki viszont párosban még versenyben van.

Fucsovics Márton az elõdöntõbe jutásért az ausztrál Benjamin Mitchellel találkozott, aki az elõzõ körben a világelsõt ütötte el a továbbjutástól.

Marci a nem igazán ilyedt meg és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az elsõ szetteben hamar lebrékelta ellenfelét és ezt utána még kétszer megtette megnyerve az elsõ játszmát. A magyar tehetség a második szetteb sem állt meg és ismét hengerelt és megnyerte a mérkõzést.

A hatodik helyen kiemelt nyíregyházi játékos ezzel bejutott az elõdöntõbe, és behozta Bardóczky Kornélt a Grand Slam tornákon elért magyar junior eredményeket tekintve, aki 1996-ban a US Openen jutott be a legjobb négy közé.

Babos Timinek a cseh Kristyna Pliskova volt az ellenfele az elõdöntõbe jutásértsért.

Ez a mérkõzés már sokkal kiegyenlítetebb volt és az elsõ szett végén a felnõtt versenyeken is tapasztaltabb cseh lány örülhetett.

A folytatás hasonlóan alakult azzal a különbséggel, hogy a második játszmában Timi vette el ellenfele adogatását és húzta be a szettet.

Az elsõ helyen kiemelt soproni lány ettõl lendületet kapott, de 3:0-ás vezetésénél Pliskova ismét erõre kapott és újra kiegyenlítetté tette a mérkõzést. Ennek ellenére 5:4-nél a magyar lánynak meccslabdája is volt, ám a lehetõséggel nem tudott élni, sõt, ez annyira megzavarta, hogy ezután már nem tudott játékot nyerni.

Babos az egyéniben elszenvedett vereség után párosban vigasztalódott, hiszen kanadai partnerével a negyeddöntõben egy izgalmas mérkõzésen legyõzték az amerikai kettõst és már a négy között vannak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top