Connect with us

Roger Federer visszavonul?

Nincs kategorizálva

Roger Federer visszavonul?

A világranglista vezetõ Roger Federer a két gyengére sikerült amerikai versenyrõl hazatérve sokkoló bejelentést tett Bázelben: úgy döntött, átmenetileg visszavonul. Az ok rendkívül egyszerû, kiderült, hogy felesége Mirka másodszor is ikerterhes.

Federer kedd éjjel Miamiban még arról beszélt a cseh Berdych elleni vereség után, hogy nem szeret ilyen meccseket elveszíteni, ég a vágytól, minél elõbb újra pályán akar lenni és keményen edzve, dolgozva még erõsebben kíván visszatérni, nagyon várja a salakos szezont. Néhány újságírónak már akkor feltûnt, hogy a minden idõk legjobb teniszezõjének tartott zseni fásult és fáradt. „Nem titok, hogy mind az öt amerikai meccsemen szenvedtem. Csalódást keltõ volt a teljesítményem. Nem tudom, miért nem sikerült a formaidõzítésem. Ausztráliában remekül ment a játék és abban bíztam, hogy azon a szinten folytatom itt. Talán a betegség többet vett ki belõlem, mint gondoltam és a kihagyás is hosszabb lett az ideálisnál. Ezzel együtt többet vártam magamtól”- magyarázta a bázeli még Floridában.

Federer azt már korábban bejelentette, hogy az idén nem indul az európai salakos szezon elsõ nagy versenyén Monte Carlóban. Most azonban azzal okozott szenzációt, hogy közölte, meghatározatlan idõre leteszi az ütõt, mert át kell gondolnia, mi a fontosabb az életében: a család, vagy a tenisz. Felesége és az ikrek a világ legtávolabbi pontjára is elkísérik, de a legfrissebb hírek szerint a Federer família akár még az idén tovább bõvülhet.

A teniszvilágot sokkolta Roger Federer bejelentése. A legnagyobb rivális Rafael Nadal elõször április elsejei tréfának gondolta a hírt, de mikor felocsúdott azt mondta, visszavárja Rogert és reméli, hogy még 2010-ben újabb Grand Slam döntõt játszhatnak.

sporthirado.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top