Connect with us

Babosék megnyerték a lányok párosversenyét

Nincs kategorizálva

Babosék megnyerték a lányok párosversenyét

Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel az oldalán 6:2, 6:3-ra legyõzte a spanyol Lara Arruabarrena-Vecino, Maria-Teresa Torro-Flor duót a francia nemzetközi teniszbajnokság junior lány párosának döntõjében, így megnyerte a versenyt.

Az egymást követõ második évben döntõzhet a Roland Garroson a junior lányok párosversenyében Babos Tímea. A Felix Promotionnel együttmûködõ magyar tehetség az amerikai Sloane Stephens oldalán valósággal átgázolt a Mai Grage, Cseng Szaj-szaj dán, kínai egységen, a 6:0, 6:1 óriási különbség egy Grand Slam-torna elõdöntõjében!

Timiék csaknem kétszer annyi (51 kontra 26) pontot nyertek riválisaiknál, szerváik mögül mindössze kilenc pontot veszítettek.

A magyar, amerikai kettõs elképesztõ tempóban robogott végig a mezõnyön, az eddigi négy összecsapásukon mindössze 11 játékot buktak el.

„Nagyon egymásra találtunk, úgy néz ki, az egész szezonban együtt párosozunk majd – mondta mosolyogva a találkozó után a tavalyi második helye után most a csúcsra törõ Babos Tímea. – Tavaly 11:9-re veszítettük el a döntõ szettet, szerintem most esélyesebbek vagyunk, mint legutóbb.”

A fináléban ráadásul Babos törleszthet is egyesbeli legyõzõjének, Lara Arruabarrena-Vecino oldalán ugyanis az a Maria-Teresa Torro-Flor szerepel, aki a szingliben kiejtette a magyar tehetséget.

„Nincs bennem revánsvágy, a páros más játék, ott ketten vagyunk a pályán, egymásért is teniszezünk” – jegyezte meg Babos Tímea.

Vele kapcsolatban még a bokasérülés lehet aggasztó, de úgy tûnik, a fájdalom már múlóban. „Még bokavédõben játszom, alatta be is van kötve a bokám, de minden megy a maga útján. Rendben vagyok” – jelentette ki Babos.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top