Connect with us

Czink Melinda búcsúzott a birminghami tornától

Nincs kategorizálva

Czink Melinda búcsúzott a birminghami tornától

Czink Melinda 11. kiemeltként 7:5, 6:4-es vereséget szenvedett a világranglistán csupán 627. helyezett új-zélandi Marina Erakovictól, így már az elsõ fordulóban búcsúzott a birminghami torna további küzdelmeitõl.

Czink Melinda, a birminghami torna 11. kiemeltjének ellenfele az új-zélandi Marina Erakovic volt az elsõ fordulóban. A 22 éves új-zélandi teniszezõ eddig nem nyert egyesben felnõtt WTA-tornát, párosban viszont háromszor is. Junior korában 2004-ben US Opent, 2005-ben Ausztrál Opent nyert párosban, Wimbledonban kétszer is döntõt játszott, tehát a füves pálya sem idegen számára.

Czink Melindának az elsõ játszmában több lehetõség is adódott rá, hogy elvegye ellenfele adogatását, hat bréklabdája is volt, de egyet sem tudott közülük kihasználni.

NSO

Marina Erakovicnak 5:5-nél volt elõször lehetõsége elnyerni Czink Melinda adogatását, õ viszont élt a lehetõséggel. A magyar lány tehát épp a lehetõ legrosszabbkor vesztette el szervajátékát, mivel új-zélandi ellenfele rögtön a játszmáért adogathatott. Erakovic nem is hibázott, 7:5-re megnyerte az elsõ szettet.

A második játszmában 4:4-ig fej fej mellett haladtak a játékosok, azután megint az történt, ami az elsõ szettben: Czink ismét akkor vesztette el adogatójátékát, amikor a következõ játék során ellenfele már a mérkõzésért adogathatott.

Erakovic ekkor is élt a lehetõséggel, így 7:5, 6:4-re gyõzött Czink Melinda ellen. A statisztikák alapján nem volt nagy különbség a két teniszezõ között, Czink Melinda sajnos nem tudta kihasználni bréklabdáit, új-zélandi ellenfele viszont mindig élt esélyeivel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top