Connect with us

Hanescu bocsánatot kért

Nincs kategorizálva

Hanescu bocsánatot kért

Bocsánatot kért vasárnap a román teniszezõ, Victor Hanescu, aki a nézõk felé köpött mérkõzése közben Wimbledonban. A 28 éves sportolót már megbüntette a versenybíróság 6600 fontra. Az eset kapcsán négy nézõt õrizetbe vettek a rendõrök.

A nemzetközi bajnokságról tudósító tévék egyik felvételén azt lehetett látni, hogy a román teniszezõ a Daniel Brand elleni meccsén egy kiadósat köp a nézõk fel, miután állítólag sorozatosan inzultálták. Hanescu azt közölte, hogy „rövid idõre elvesztett önuralmát az ötödik szettben, mert sértegették a közönség soraiból.” A teniszezõ azt is közölte, hogy „soha nem tett még ilyet, de ember, és követhet el hibákat”.

Hanescu szerint „provokálták egyes nézõk a mérkõzés kezdetétõl, és amikor mérkõzéslabdái voltak a harmadik játszmában, emiatt nem tudott gyõzni, ráadásul megsérült az egyik lába a negyedik szettben.” A román teniszezõ közleménye végén bocsánatot kért a történtekért a versenyszervezõ All England Lawn Tennis Club-tól és mindenkitõl.

A mérkõzés ötödik játszmájában egyébként Hanescu visszalépett sérülése miatt. Ekkor Brand 6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0-ra vezetett. Állítólag a teniszezõ „szándékosan okozott magának lábsérülést, hogy legyen kifogása a visszalépésre, mert annyira felidegesített már magát.”

A pályán történt incidens nem maradt következmény nélkül a nézõk részérõl sem. Négy nézõt õrizetbe vettek a rendõrök a közrend megzavarása miatt, miután Hanescu hivatalosan is panaszt emelt. A Scotland Yard bejelentése szerint a 30 év körüli nézõk mind férfiak, és óvadék ellenében szabadulhattak, de augusztus 19-én jelentkezniük kell további vizsgálatok miatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top