Connect with us

A szövetség is köszöntötte Fucsovicsot és Babost

Nincs kategorizálva

A szövetség is köszöntötte Fucsovicsot és Babost

A Magyar Teniszszövetség (MTSZ) a gödöllõi Erzsébet Királyné szállodában köszöntötte szerdán Fucsovics Mártont, a wimbledoni nyílt teniszbajnokság juniorférfi egyesének gyõztesét, valamint a nõi juniorpárosban diadalmaskodó Babos Tímeát.

A sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényen az MTSZ képviseletében Papp Sándor elmondta, nem mindennapi esemény, hogy egyszerre két wimbledoni gyõztest is köszönthessenek.

„A szövetség nevében szeretném megköszönni a sportolóknak ezt a világraszóló diadalt, s természetesen köszönettel tartozunk azoknak a szakembereknek, edzõknek is, akik sokat segítettek abban, hogy a magyar tenisz ilyen sikert érhessen el” – fogalmazott Papp.

Hornok Miklós, a válogatott utánpótlásedzõje elmondta, 2003 óta dolgozik együtt Fucsoviccsal, de a felkészítésében többen is részt vesznek, mert a 18 éves tehetség 2007 óta Németországban, egy teniszakadémián edz, s teljes menedzsment foglalkozik vele.

A tavalyi US Openen párosban gyõztes nyíregyházi sportoló elárulta, példaképe a svájci Roger Federer.

„Valóban nagyon tud küzdeni, de nekem a játéka tetszett meg elsõsorban, és én is igyekszem alkalmazni a tõle látható agresszív, támadó teniszt” – mondta Fucsovics, majd a wimbledoni döntõvel kapcsolatban úgy fogalmazott: ezúttal nehezére esett kizárni a közönséget, mert családja, barátai, menedzsere és az Angliában élõ magyarok is szorítottak érte a lelátón.

Babos Tímea elmondta, a jövõben is az amerikai Sloane Stephens oldalán indul majd párosban, s hozzátette, óriási élmény volt elsõ WTA-mérkõzését Budapesten játszani a héten.

„A világranglistán harminchetedik svájci Timea Bacsinszky elleni összecsapás nagy kihívás volt, a vereség ellenére úgy érzem, helyt álltam, s szeretném megköszönni a magyar szurkolóknak a biztatást.”

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top