Connect with us

Fucsovics döntõbe jutott!

Nincs kategorizálva

Fucsovics döntõbe jutott!

Az Angol nemzetközi teniszbajnokság junior fiú egyesének versenyében Fucsovics Márton bejutott a döntõbe. A tizenharmadik helyen kiemelt magyar tehetség az elõdöntõben két szettben legyõzte az argentin Facundo Argüellót.

A találkozó elején a 13. helyen kiemelt magyar tehetség és az argentin teniszezõ is biztosan hozta szerváit, egészen 4:3-as Fucsovics vezetésig.

Akkor Fucsovics háromszor is fogadóelõnyhöz jutott, és az utolsóval már élni is tudott, így a szett megnyeréséért adogatott, ezt pedig probléma nélkül meg is tette, elsõ játszmalabdáját értékesítve 6:3-mal megnyerte a szettet.

A folytatás ugyanúgy indult, ahogy az elsõ szettnél abbamaradt, Fucsovics gyorsan lebrékelte Argüellót (1:0), és bár saját adogatásait ezúttal nehezebben hozta, a legfontosabb pillanatokban ütött ászokkal és nyerõ ütésekkel háromszor is fordítani tudott a játékon belül (4:2).

A következõ játékban hiába volt háromszor is adogatóelõnye Argüellónak, nem tudott vele élni, így Fucsovics ismét brékelni tudott, majd miután saját adogatását is hozta, 6:3, 6:2-re legyõzte argentin ellenfelét, és bejutott a döntõbe.

„Nagyon jól megy a játék, jót tett, hogy kipihenten jöhettem a versenyre. A szervám a legjobb, ami ezen a borításon nagyon fontos. Az elõdöntõben például egyszer sem tudta elvenni az adogatásomat ellenfelem. Vasárnap a férfi döntõ elõtt játszom majd egy ausztrál fiú ellen, akit az idei Australian Open negyeddöntõjében már simán legyõztem. Biztosan izgulni fogok kicsit, hiszen ez mégiscsak egy wimbledoni finálé lesz, de jól szoktam kezelni az ilyen helyzeteket” – mondta Fucsovics a Nemzeti Sportnak.

A magyar teniszezõ ellenfele a fináléban az ausztrál Benjamin Mitchell lesz, aki a brit Oliver Golding ellen 6:2, 6:2-re gyõzött.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top