Connect with us

Párját ritkítja ifjú csillagunk dicsõséglistája!

Nincs kategorizálva

Párját ritkítja ifjú csillagunk dicsõséglistája!

Babos Tímea hatévesen kezdett sportolni, s még el sem érte a felnõttkort jelentõ tizennyolcadik életévet, de már most olyan dicsõséglistával rendelkezik, ami párját ritkítja.

Magyarország ifjú teniszcsillaga a legutóbbi öt Grand Slam viadalán négyen legalább elõdöntõs volt párosban, háromszor a fináléba is bejutott, és idén meg sem állt a gyõzelemig.

„Szeretem a párosversenyeket. Sloane-t ismertem már, megkérdeztük egymást a lehetõségekrõl, s mindketten úgy láttuk, érdemes belevágni. Ahhoz képest, hogy a párosban az összeszokottság fél siker, mi korábban sohasem játszottunk együtt. Annyira passzoltunk egymáshoz, hogy megbeszéltük, a US Openen is együtt indulunk” – mondja Babos Tímea, akinek a felnõtt világranglista jelenti az új kihívást, amelyen akár év végére megközelítheti a legjobb 200-at, ha továbbra is formában marad.

Tavaly a Babos család úgy döntött, a szûkülõ hazai lehetõségek miatt a brit Gosling Akadémiával köt szerzõdést. Ennek értelmében a tizenhét éves soproni lány már ott edz. Édesapján kívül Angliában további két edzõ dolgozik a játékán, van fitneszedzõje, masszõre, pszichológusa. Adódik a kérdés, vajon mennyire jut idõ emellett magánéletre, barátokra, kikapcsolódásra, tanulásra?

„Idõ mindig mindenre jut, igyekszem is kihasználni a teniszmentes idõszakokat. Olyankor pihenek, a családdal és a barátokkal töltöm az idõmet. Minden versenyhelyszínen próbálkozunk azzal is, hogy valamit a városból is lássak, igaz, ez több-kevesebb sikerrel jön csak össze. Nem bántam meg, hogy ezt a sportot ûzöm, nagyon változatos, újabb és újabb játékelemekkel, helyzetekkel találkozom. Egyszóval: élvezem!”

stop.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top