Connect with us

Melzer kiejtette Nadalt Sanghajban

Nincs kategorizálva

Melzer kiejtette Nadalt Sanghajban

Az osztrák Jürgen Melzer élete egyik legjobb játékát nyújtva hatalmas küzdelemben, három játszmában legyõzte a világelsõ Rafael Nadalt a sanghaji férfi tenisztorna harmadik fordulójában.

Az elsõ játszma egészen megdöbbentõen alakult, hiszen nagyon ritkán fordul elõ Nadallal, hogy „bealszik” a mérkõzésbe, márpedig most ez történt. Melzer szinte hiba nélkül játszott, rengetegszer hozta kellemetlen helyzetbe a világelsõt, kettõt is kihasznált a bréklehetõségei közül, így 6:1-re hozta az elsõ játszmát.

A második szettben Nadal stabilizálta a játékát, bár Melzer továbbra sem adta könnyen magát, bréklabdáig mindössze egyszer jutott el, azt elhibázta, míg a spanyol kihasználta egyetlen lehetõségét, így 6:3-mal övé lett a szett.

A döntõ szettben Nadal nem tudott ellépni Melzertõl, aki továbbra is kitûnõen játszott, így átvészelte azt is, hogy a játszma elején pocsék százalékban ütötte be az elsõ szervát. 3:2-nél viszont brékelt, és már Nadal adogatásánál, 5:2-nél könnyen megnyerhette volna a játszmát, ám a mérkõzésvezetõ újrajátszatott egy pontot, ahol Nadal nem érte el a tenyeresét.

A következõ játékban azonban újabb mérkõzéslabdák következtek, és két óra után az osztrák kihasználta az egyiket – búcsúztatva ezzel a torna elsõ kiemeltjét.

A korábbiakban Novak Djokovics, Robin Söderling és Andy Murray is kétjátszmás gyõzelemmel jutott tovább a negyeddöntõbe, utóbbi számára ráadásul mindez azt jelenti, hogy Nadal, Federer és Djokovics után biztosította a helyét a szezon végi ATP-vb mezõnyében.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top