Connect with us

Zvonarjova lemosta Jankovicsot a világbajnokság nyitányán

Nincs kategorizálva

Zvonarjova lemosta Jankovicsot a világbajnokság nyitányán

A dohai nõi tenisz-világbajnokság nyitó mérkõzésén a második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova két szettben legyõzte a korábbi világelsõ szerb Jelena Jankovicsot.

A szõke szépség összecsapását rendkívül gyengén kezdte az orosz lány, az elsõ három játékban mindössze két pontot megnyerve villámgyorsan 3:0-s hátrányban találta magát.

Bár a következõ adogatójátékából megszerezte elsõ játékát, továbbra sem tudott mit kezdeni Wozniacki adogatásaival, míg sajátjánál ismét hibázott, így a dán klasszis 25 perc után szettlabdához jutott, melyet kihasználva 6:1-gyel behúzta az elsõ játszmát.

A folytatásban semmi nem utalt arra, hogy megváltozhat a játék összképe, Wozniacki gyorsan három bréklehetõséghez jutott, és bár Gyementyjeva mindet hárítani tudta, és végül maga javára fordította a játékot (0:1), ezt követõen a dán játékos sorozatban hat gémet nyert meg, így könnyedén nyert.

A Barna csoport másik keddi mérkõzésén Samantha Stosur és Francesca Schiavone a Roland Garros döntõjének visszavágóját játszotta, az ausztrál két szettben vágott vissza a párizsi gyõztes olasznak.

A második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova két szettben legyõzte a korábbi világelsõ szerb Jelena Jankovicsot. A világranglista második helyezettje hamar elvette Jankovics adogatását, és bár a szerb 4:2-nél hat bréklabdát hárítva szépített (3:4), az orosz szervajátékát nem tudta elvenni, sõt 5:3-nál, amikor a szettben maradásért kellett adogatnia, ismét elvesztette sajátját (6:3)

A folyatásban is Zvonarjova akarata érvényesült, kétszer is elvette Jankovics szerváját, és gyorsan 5:0-s elõnyre tett szert, melyet egy újabb brékkel tett tökéletessé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top