Connect with us

Djokovics és Nadal is táncra perdült a teniszpályán

Bulvár

Djokovics és Nadal is táncra perdült a teniszpályán

Bemutató meccset játszott egymással Rafael Nadal és Novak Djokovics Kolumbiában, majd különleges produkcióval rukkoltak elő. A mérkőzést a világelső nyerte, de a táncbemutatóban a szerb egyértelműen jobb volt.

Rendkívül látványos döntőt játszott egymással a hétvégén Indian Wellsben Rafael Nadal és Novak Djokovics. A két játékos nem pihenhetett sokáig, hiszen alig három óra alvást követően máris továbbrepültek Bogotába, ahol 15 ezer néző előtt léptek pályára egy bemutató mérkőzésen. A világelső spanyol teniszező visszavágott az amerikai vereségért, és Kolumbiában már ő diadalmaskodott 7:6, 6:3-ra de a szerb klasszis gondoskodott arról, hogy valamiben azért felülmúlja riválisát.

Videó: Djokovic és Nadal táncra perdült

A mókázásra mindig kész Djokovics a közönség soraiból lehívott magához egy csinos hölgyet, akivel profi táncolásba kezdett, majd nem bírta ki, hogy Nadalt is rá ne vegye egy kis salsázásra. Rafa ebben a műfajban nem volt olyan profi, mint a teniszben, úgyhogy ezt a versenyszámot egyértelműen ellenfele nyerte. A produkcióról videó is készült, ami természetesen az internetre is felkerült, így a rajongók is megnézhetik, hogy hogyan teljesített a kedvencük az idegen műfajban.

bulvarsport.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top