Connect with us

Szávay egyesben gyõzelemmel tért vissza sérülése után

Egyéni

Szávay egyesben gyõzelemmel tért vissza sérülése után

Öthónapos kihagyás után gyõzelemmel tért vissza egyesben Szávay Ágnes a 4.5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán. Szávay másfél órás csatában 6:3, 6:3-ra gyõzte le a világranglista-98. amerikai Jill Craybast.

Szávay remekül kezdett a találkozón, az elsõ percekben Craybas még a saját adogatásainál is képtelen pontot elérni, az elsõ 13 poénból mindössze kettõt nem nyert meg a magyar lány, aki a folytatásban is uralta a mérkõzést, és 5:0-s elõnyre tett szert.

Ekkor azonban a 36 éves amerikai nyert egy játékot, sõt Szávay ezt követõen a saját adogatását is elveszítette, így Craybas feljött 5:3-ra, pontosabb ellenfele azonban nagy csatában behúzta a szettet (6:3).

A második játszma sokkal szorosabban indult, mint az elsõ, mindkét fél jobban sáfárkodott az adogatásaival, Szávaynak viszont így is több lehetõsége volt brékelni, amit meg is tett a szett hajrájában. 5:3-nál így a gyõzelemért adogathatott, és ugyan Craybas hárított három meccslabdát, a negyedikre már nem volt ellenszere. Szávay Ágnes továbbjutott az Indian Wells-i torna második fordulójába, ahol Alisza Klejbanovával találkozik.

NSO

Több innen: Egyéni

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top