Connect with us

Szávay jól érzi magát, már alig várja a kezdést

Nincs kategorizálva

Szávay jól érzi magát, már alig várja a kezdést

Szávay Ágnes várhatóan csütörtökön kezd egyesben a hazai közönség elõtt szereplõ Jill Craybas ellen a 4.5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán, míg Arn Gréta már szerdán pályára lép.

Szávay – aki több mint öthónapos kihagyás után tér vissza – a verseny honlapja szerint párosban a magyar származású, svájci színekben szereplõ Bacsinszky Tímea oldalán már a szerda esti programban, magyar idõ szerint csütörtökre virradóra is szerepel. Az ellenfél egy dél-afrikai, cseh duó, a Natalie Grandin és Vladimira Uhlirová kettõs lesz.

A világranglistán jelenleg 44. Szávay elmondta, hogy riválisa viszonylag magas kora – Craybas már 36 esztendõs – ellenére hallatlanul fitt, és nagy hiba lenne alábecsülni.

„Alapvonalon nagyon pontos és magabiztos, stabil teniszezõ” – fogalmazott Szávay, aki tavaly a harmadik fordulóig jutott a kaliforniai versenyen. „Jól érzem magam, sokat edzettem, mások mellett az orosz Aliszja Klejbanovával is tréningeztem, és már alig várom a kezdést.”

A 22 éves magyar játékos, aki sérülése miatt októberben versenyzett legutóbb, nem indult az idei elsõ Grand Slam-tornán, az Australian Openen, és a Fed-kupában sem játszott. Szávaynak hát- és gerincproblémái voltak.

Az Indian Wells-i viadal 128-as fõtábláján szinte a teljes nõi (és férfi) élvonal megtalálható. Szávay mellett egy másik magyar, az utóbbi idõben igen sikeres Arn Gréta is pályára lép. A legutóbb Acapulcóban és Monterreyben is negyeddöntõs Arnra (53. a világranglistán) az olasz Sara Errani (40.) vár Kaliforniában, akit a múlt héten 4:6, 7:5, 6:4-re legyõzött a monterreyi nyolcaddöntõben. A két játékos a szerdai (mai) programban, magyar idõ szerint várhatóan 22 óra után találkozik.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top