Connect with us

Hingis, Federer vegyes páros az olimpián?

Egyéb hír

Hingis, Federer vegyes páros az olimpián?

Martina Hingis, a svájciak korábbi világelső teniszezője egy teniszportál faggatózására sejteni engedte: a jövő évi londoni olimpián honfitársával, Roger Federerrel vegyes párost alkothatnak.

A thedailyforehand.com portál arról számol be, hogy Hingis – aki a napokban egy washingtoni bemutatón ragadott ütőt – a kezdeti kitérő válaszok után azt mondta: nem maga Federer, hanem valaki a környezetéből tette fel neki a kérdést, lenne-e kedve részt venni egy ilyen párosban a 2012-es londoni játékokon.

„Igen, feltették a kérdést, de nem tudom, kicsit bizonytalan vagyok… – mondta az élvonalbeli tenisztől már kétszer visszavonuló Hingis. – Egy ilyen vállalás nagy energiákat kíván. Most teljesen rendben vagyok, de London még olyan messze van… S persze nem ártana előtte jó néhány páros, vegyes páros meccset játszani. De végül is, ki tudja?”

A portál riportere úgy észlelte, hogy a kérdés szóba kerülésekor Hingis rá nem jellemzően izgatott lett – a thedailyforehand szerint ez egyértelmű jele annak, hogy a 30 éves teniszező komolyan veszi Federerék tapogatózását.

Hingis öt, Federer 16 Grand Slam-versenyt nyert meg pályafutása során, párosuk érdekes színfoltja lenne a londoni játékoknak.

„Roger még nem keresett meg személyesen, de csapata felől érkezett már olyan kérdés, vállalnám-e a szereplést” – nyilatkozta a Daily Forehandnek Hingis.

A két világklasszis teniszező utoljára 2001-ben, a sportág nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, a Hopman-kupán játszott egymás oldalán, akkor négy mérkőzésből hármat megnyertek, Svájc pedig végül megnyerte a viadalt.

Az ötszörös Grand Slam-győztes Martina Hingis pályafutása során először 2002-ben, 22 évesen vonult vissza, de négy évvel később ismét játékra jelentkezett a profik között, másfél éve alatt nyert három WTA-tornát és felküzdötte magát a világranglista 6. helyéig.

A mezőny bombaerős lehet, az amerikai színeket például a Serena Williams, Andy Roddick kettős képviseli majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top