Connect with us

Klejbanova rákos!

Egyéb hír

Klejbanova rákos!

Alisza Klejbanova 22. születésnapján bejelentette: rák támadta meg a szervezetét, és a kezelések miatt nem versenyzik hónapok óta.

Klejbanovának a nyirokrendszerét támadta meg a kór, és bár orvosai hónapokkal ezelőtt felfedezték a betegséget, rajongóinak és a sajtónak csak most számolt be róla – egy olyan napon, amely nem szabadna, hogy a szomorkodásról szóljon.

„Ma ünneplem a születésnapomat, és meg szeretném köszönni a fantasztikus üzeneteket” – olvasható a WTA honlapján megjelent közleményében.

„Hosszú ideig nem írtam semmit arról, miért nem játszom a Touron, ezért írok most. Nem könnyű az az időszak, amin keresztülmegyek. Nincs túlzott szerencsém az egészségemmel. Hodgkin-limfómám van, amely a rák egy fajtája” – osztotta meg a lesújtó hírt Klejbanova.

„Olaszországban vagyok kezelésen, és minden jól megy, de rendkívül türelmesnek és erősnek kell lennem.”

Az orosz, karrierje során először, az első húszba tudott kerülni a világranglistán betegsége előtt, és nem mondott le arról, hogy ismét ütőt ragadjon.

„A jó hír az, hogy ha néhány hónap után jobban érzem magam a kezelésektől, van rá esély, hogy újra teniszezzem. Nagyon hiányzik a játék. Nagyon hiányzik a rengeteg szurkoló a világ minden tájáról, hiányzik az, hogy megüssem a labdát, minden hiányzik. A tenisz volt az életem az elmúlt tizenöt évben.”

„Ez életem legnehezebb időszaka, és remélem, ennél sohasem lesz keményebb. Biztos vagyok benne, hogy legyőzöm a kórt, csak türelem és idő kérdése” – ütött meg bizakodó hangot Klejbanova.

A moszkvai lány legjobb eredményét 2008-ban Wimbledonban, illetve 2009-ben az Australian Openen érte el, mindkétszer a negyedik forduló jelentette a végállomást.

forrás: sporthirado.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top