Connect with us

Pisztolyt fogtak Novak Djokovicsra

Bulvár

Pisztolyt fogtak Novak Djokovicsra

A jó humorú teniszcsillag, a friss világelső Novak Djokovics ezúttal talán túl messzire ment. A legnépszerűbb közösségi oldalon közzétett fotóján pisztolyt fognak rá, a kép pedig Rafael Nadalnak szól.

Novak Djokovics eddig is mindenből viccet csinált. A friss wimbledoni győztes, aki az idei esztendőben 50-ből 49 mérkőzését megnyerte, korábban rendszeresen azzal szórakoztatta a könzöséget, hogy teniszező társai mozdulatait figurázta ki.

Rafael Nadal is kapott tőle némi fricskát: a híres énekesnővel, a Barca-sztár Gerard Piqué barátnőjeként a sportmédiában is nap mint nap feltűnő Shakirával szerepelt egy videoklipben a spanyol, akitől elvette Djokovics az ATP világranglista első helyét. Nadal alakítása egyébként leginkább felsőtestének mutogatására szorítkozott, ezt parodizálta ki Djokovics és Viktor Troicki, szintén teniszező honfitársa.

Most is Nadalt próbálta megtréfálni a 24 éves játékos, ám ezúttal kissé ízléstelen módját választotta a viccnek. A Bild által közreadott fotón az látható, hogy Janko Tipszarevics, egy másik „kolléga” és honfitárs fegyvert fog Djokovicsra, a kép alá pedig azt írták az említett közösségi oldalon, hogy: „Rafa, mennyit fizetnél?” – azaz mit adna Nadal, ha elsülne az a pisztoly.

Az ominózus fotót Olvasóink is megtekinthetik. A pisztoly állítólag csak másolat.

Djokovics mókázik

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top