Connect with us

Arn Gréta kiesett Torontóban

Egyéni

Arn Gréta kiesett Torontóban

A Torontóban zajló, kétmillió dollár összdíjazású keménypályás WTA-torna második fordulójában a selejtezőből főtáblára kerülő Arn Gréta a második fordulóban 2:05 órás nagy csatában, két szettben szenvedett vereséget a 11. helyen kiemelt német Andrea Petkovictól.

Nem kezdődött túl jól a mérkőzés Arn számára, sőt, kifejezetten rosszul indult. Az első elveszített gém után saját adogatásánál kétszer is kettős hibát vétett, így Petkovic a brékkel máris megugrott. Arnban azonban volt tartás, miheztartás végett rögtön három bréklabdához jutott, a másodikból szépített is. Kár, hogy saját adogatását másodszorra is odaadta német riválisának. Az ötödik gém nagy csatában lett Petkovicé, akinek 4:1-es előnye sima befejezést sejtetett.

Nem lett az, mert Arnak sikerült visszakapaszkodnia. Előbb végre megnyerte első adogatását, majd mielőtt a következőt is behúzta volna, a találkozó legkiélezettebb szervajátékában elvette ellenfele adogatását. A magyarnak négyszer, a németnek két alkalommal volt lehetősége befejezni a gémet, először 40:0-nál. Innen állt fel Arn! A magyar azonban hiába került lélektanilag helyzeti előnybe, a szett végjátéka Petkovicé lett, aki ismét vezetéshez jutott, majd Arn adogatásánál 0:40-nél három bréklabdájából az elsőt bezúzta.

Arn a második játszma elején rögtön brékkel bizonyította, hogy még versenyben maradt, viszont az előnnyel nem tudott élni, Petkovic visszabrékelte, majd saját adogatását megnyerve máris előnyhöz jutott. Ezt követően mindketten hozták saját adogatásukat, ami a korábbi ütés-váltáshoz képest komoly változás volt a mérkőzésen. A találkozó első tizenkét szervajátékából ugyanis hetet a fogadó nyert meg. Utána azonban fordult a kocka. Utólag látva tegyük hozzá: sajnos… Arn kiválóan tartotta magát és a lépést ellenfelével, hosszú szervajátékokat produkáltak, ám Petkovic 6:5-ös vezetésénél egy brékkel befejezte a mérkőzést.

TORONTO, WTA-TORNA (2 050 000 dollár, kemény pálya)
NŐI EGYES, 2. FORDULÓ:
Vinci (olasz)–Wozniacki (dán, 1.) 6:4, 7:5
Stosur (ausztrál, 10.)–Wozniak (kanadai) 6:3, 6:4
Li Na (kínai, 6.)–Peng Su-aj (kínai) Peng Su-aj feladta
A. Radwanska (lengyel, 13.)–Martic (horvát) 6:3, 6:3
Petkovic (német, 11.)–Arn (magyar) 6:4, 7:5
Kvitová (cseh, 7.)–Medina Garrigues (spanyol) 7:6, 6:3
Voszkobojeva (kazah)–Pennetta (olasz) 2:6, 6:3, 6:2
Martínez Sánchez (spanyol)–Hantuchová (szlovák) 7:5, 6:2
Schiavone (olasz, 8.)–Makarova (orosz) 6:1, 6:3
Safárová (cseh)–Halep (román) 6:2, 6:4
S. Williams (amerikai)–Görges (német) 6:1, 7:6
Cseng Csie (kínai)–Clijsters (belga, 2.) 3:6, 2:1-nél Clijsters feladta
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéni

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top