Connect with us

Lemondott a spanyol kapitány

Davis Kupa

Lemondott a spanyol kapitány

Albert Costa a Davis-kupa megnyerése után lemondott a spanyol tenisz-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A mester nem hagyja el teljesen a sportágat, ugyanis a szövetség nemzeti csapataiért felelős koordinátora lesz.

Albert Costa i Casals hivatalosan is lemondott a spanyol tanisz-válogatott szövetségi kapiányi posztrjáról. A harminchat esztendős tréner mindezt a Davis-kupa újbóli megnyerése után jelentette be. Costa, aki 2002-ben megnyerte a Roland Garrost 2008-ban Emilio Ángel Sánchez Vicario helyét vette át, aki szintén egy Davis-kupa győzelem után távozott a posztjáról.

Kinevezése után 2009-ben és idén is megnyerte a válogatottal a Davis-kupát. Érdekesség az egykori kapitány pályafutása első páros győzelmét 2005-ben aratta Dohában. A partnere Rafael Nadal volt, aki mindkét Davis-kupa győzelemből kivette a részét.

Costa nem hagyja el a sportágat, ugyanis a jövőben a spanyol szövetség nemzeti csapataiért felelős koordinátora lesz, az ő felügyelete alá tartozik majd a Dk- és Fed-kupa-, valamint az olimpiai együttes.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Davis Kupa

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top