Connect with us

Venus Williams indul az Australian Openen

Egyéb hír

Venus Williams indul az Australian Openen

A szervezők szerint elindul a január 16-án rajtoló Australian Openen Venus Williams, az amerikaiak hétszeres Grand Slam-győztes teniszezője.

„Beszéltem a menedzserével, és nincs változás Venus programjában, azaz eljön Melbourne-be” – jelentette be pénteken Craig Tiley tornaigazgató.

A 31 éves sztár néhány napja lemondta szereplését a január 3-án kezdődő aucklandi versenyen, s azzal indokolta döntését, hogy a szeptemberi US Open óta hónapokat hagyott ki, s még mindig nem érzi magát megfelelő fizikai állapotban. Williams az amerikai nyílt bajnokságon csak az első fordulóban lépett pályára, majd autoimmun betegsége miatt visszalépett. A karrierje során 43 tornát nyert teniszezőnél korábban Sjögren-szindrómát állapítottak meg. Ez a kór befolyásolja az energiaháztartást, és fáradtságot, valamint ízületi fájdalmakat okoz.

Venus november 24-én húga, Serena ellen játszott és nyert meg egy bemutató mérkőzést. Az idősebbik Williams nővér az idén alig versenyzett, s a sok kihagyás miatt jelenleg csak 102. a világranglistán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top