Connect with us

Kivezettek egy illegális fogadót az aucklandi tenisztornáról

Egyéb hír

Kivezettek egy illegális fogadót az aucklandi tenisztornáról

Illegális fogadással gyanúsítottak meg, s kivezettek egy nézőt az aucklandi férfi tenisztornáról, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben. Az illegális fogadók azt használják ki, hogy a helyszínen előbb észlelnek mindent, mint a tévéközvetítésben.

Helyi sajtóértesülések szerint egy laptopot használó új-zélandi férfi keltett gyanút. Ugyanezen a helyszínen, a múlt heti női tornán egy spanyol férfit – akit már Wimledonban is kizártak a szurkolóknak fenntartott helyről – szólítottak fel az aréna elhagyására. A Radio Sports értesülése szerint Londonból több mint 2500 új-zélandi dollár értékben vásároltak jegyet a tornára, és ez szokatlanul nagy összeg.

A férfiviadalokat szervező ATP ellenőre, Tom Barnes azt mondta: az illegálisan fogadó nézők nagyon fondorlatosak. Utalt rá, hogy ezek a szurkolók azt használják ki, hogy a mérkőzéseket több másodpercnyi késéssel közvetítik az interneten vagy a televízióban. Például lehet olyanra is fogadni, hogy sikeres lesz-e az első adogatás vagy a teniszező ront-e vagy sem a labdamenet során.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top