Connect with us

Czink kiesett a Birminghamben

Egyéni

Czink kiesett a Birminghamben

A Birminghamben zajló füves pályás WTA-torna 2. fordulójában Czink Melinda 55 perc alatt, két szettben kapott ki a 13. helyen kiemelt tajvani Hszie Szu-vejtől.

Czink adogatójátékával kezdődött el a találkozó, amit rögtön be is húzott a magyar játékos, de sajnos a folytatásban a kéziféket húzta be, méghozzá saját magának. Hszie Szu-vej simán egyenlített, majd azonnal brékelőnybe került, tizenegy perc alatt pedig már 3:1-re elhúzott. Czinknek nemcsak ellenfele adogatójátékában, hanem a sajátjaiban sem volt túl sok esélye: az ötödik és a hetedik gémet is úgy veszítette el, hogy riválisának három labdája volt a brékhez. Az elsőből megcsinálta mindkettőt… Czinknek nem ültek az első, de még a második szervái sem, a három kettős hibát már nem is számolva. Az első játszma mindössze húsz percig tartott…
A második szett elején a tajvani jutott vezetéshez, Czink ekkor saját szervajátékából egyenlített. Hét elbukott gém után aratott részsikert a magyar játékos. Ez visszahozta az önbizalmát és a koncentrációját, így 2:3-ig tartotta a lépést, de riválisa akkor újabb brékkel ellépett, onnan pedig már nem volt visszaút Czink számára. A tajvani ötödik brékjével nyerte meg a mérkőzést, amelyben három meccslabdáját követően Czinknek is volt esélye a felzárkózáshoz – háromszor szervált előnyben –, de a negyedik után már nem tudott újfent egalizálni.

BIRMINGHAM, WTA-TORNA (220 000 dollár, fű)
EGYES, 3. FORDULÓ:
Hszie Szu-vej (tajvani, 13.)–Czink (magyar) 6:1, 6:2
Vinci (olasz, 4.)–Watson (brit) 6:3, 4:6, 6:1
Cseng Csie (kínai)–Hlavácková (cseh) 6:4, 6:1
Makarova (orosz, 8.)–Erakovic (új-zélandi, 9.) 2:6, 6:1, 6:3
Oudin (amerikai)–Vesznyina (orosz) 6:0, 6:2

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéni

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top