Connect with us

Federer és Djokovics is első akar lenni év végén

Egyéb hír

Federer és Djokovics is első akar lenni év végén

A férfi teniszezőknél az év végi hajrá arról is szól, hogy a szerb Novak Djokovics vissza tudja-e venni a világelsőséget a svájci Roger Federertől. Előbbi a héten zajló sanghaji torna második, utóbbi pedig az első kiemeltje. Mindkét klasszis bízik a tornagyőzelemben, illetve az év végi világelsőségben.

„Ez a célom – mondta a világelsőségről a 25 éves szerb játékos hét végi, pekingi tornagyőzelme után. – Ez a sikerem mindenképpen segít majd, de még mindig elég nyitott az élmezőny. És még több torna is vár ránk, köztük elég nagyok, mint például a sanghaji ezres erősségű. Meg kell próbálnom győzni, és mindig a lehető leghamarabb befejezni a meccseket.”

Immár a 299. héten Federer az aktuális ATP-világelső, a svájci klasszis wimbledoni Grand Slam-győzelme óta tartja vezető pozícióját, letaszítva onnan Djokovicsot.

„Nagyon remélem, hogy világelső leszek még év végén – nyilatkozta terveiről a 31 éves svájci. – Számomra arról szól ez a sanghaji torna, hogy megpróbáljak jól játszani, aztán majd meglátjuk, meddig jutok.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top