Connect with us

Elítélték a pedofil edzőt

Egyéb hír

Elítélték a pedofil edzőt

A bíróság döntése értelmében nyolc évet kell börtönben töltenie, Regis de Camaret francia teniszedzőnek, aki annak idején több tanítványát is megerőszakolta.

A párizsi bíróság hét év után lezárta Regis de Camaret francia teniszező ügyét. A hetvenesztendős egykori trénert azzal vádolták meg, hogy az 1980-as és az 1990-es években több tanítványát is megerőszakolta, vagy szexuálisan zaklatta az akadémiáján. Érdekesség, hogy az edző tagadta a vádakat, azt viszont elismerte, hogy vonzódott a tanítványaihoz.

A tréner pere 2005-ben vette kezdetét, mikor a korábbi tanítványa, Isabelle Demongeot feljelentette őt. Érdekesség, hogy De Camaret ügyvédje azzal védekezett, hogy Demongeot féltékeny volt a tréner korábbi tanítványára, Nathalie Tauziat-ra, aki 2000-ben világranglista harmadik volt, míg 1998-ban bejutott a Wimbledon döntőjébe. Nos, a vád szerint az edző egy 12 és egy 13 éves lányt is megerőszakolt.

Az ügyész 10-12 éves börtönbüntetést kért, de a bíróság megkegyelmezett De Camaret-nek, ugyanis a trénernek ”csak” nyolc évet kell börtönben töltenie: „Végre, az estét már a börtönben tölti. Mindannyian tovább lépthetünk és elfelejthetjük a szörnyűségeket.” – mondta az ítélet kihirdetése után Demongeot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top