Connect with us

Farkas László egyesben és párosban is nyert!

Farkas László a világ élvonalában

Kerekesszékes tenisz

Farkas László egyesben és párosban is nyert!

Fantasztikusan szerepelt Farkas László a Csehországban rendezett Karvina Open elnevezésű nemzetközi teniszversenyen. Kiváló játékosunk egyesben és párosban sem talált legyőzőre, két nagyon értékes diadallal zárt.

Egyesben a második helyen kiemelt magyar teniszező a nyolcad- és negyeddöntőjét is játszmaveszteség nélkül nyerte meg, a döntőbe jutásért nagy csatában, 6:3, 1:6, 7:6-ra győzte le lengyel ellenfelét, majd a fináléban szintén szoros küzdelemben, 6:4, 7:6-ra bizonyult jobbnak a harmadikként rangsorolt spanyol Daniel Caverzaschinál.

Párosban az első helyen emelték ki játékosunkat, akinek párja a cseh Miroslav Brychta volt. A duó játszmát sem veszítve végzett az élen, a döntőben a szlovák Tomas Masaryk és a német Steffen Sommerfeld (utóbbi volt az egyéni verseny első számú kiemeltje) sem tudta megállítani Farkas Lászlóékat: a magyar-szlovák páros két 6:3-as játszmával szerezte meg az első helyet.

A másik kategóriában Lelik Ferenc és Szabó Béla egy cseh duó legyőzésével bejutott az elődöntőbe, ahol egy magyar lengyel páros jelentette a végállomást, Farkas Attila és Pawel Mietrkiewicz 6:4, 6:1-re nyert. Farkasék a fináléban két 6:0-s játszmában szenvedtek vereséget a cseh Jan Hasektól és Thomas Kvochtól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: Kerekesszékes tenisz

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top