Connect with us

Kerékpáron ment a meccsére Serena Williams

Serena Williams kerékpárral

Egyéni

Kerékpáron ment a meccsére Serena Williams

Nemcsak ellenfelével, hanem a Miamiban kialakult hatalmas közlekedési dugóval is meg kellett küzdenie Serena Williamsnek az Egyesült Államokban zajló tenisztornán.

A 9,5 millió dollár (2,2 milliárd forint) összdíjazású, keménypályás verseny első kiemeltjére a japán Morita Ajumi (23) elleni mérkőzés várt, ám kis túlzással ennél is komolyabb feladatot okozott számára, hogyan jusson ki a meccs helyszínére.

A pályafutása során eddig 42,5 millió dollárt (10 milliárd Ft-ot) kereső világranglista-vezető amerikai játékos végül szokatlan módon, a szállodájától kapott kerékpárral érkezett a Morita elleni meccsre. Közlekedési dugó alakult ki a floridai városban, és attól tartott, nem ér ki időben a pályára.

– Eredetileg egy golfkocsit kértem a hotel vezetőitől, de az nem volt nekik. Ezért felajánlottak egy motort számomra, de arra meg én mondtam nemet, hiszen az eléggé sérülésveszélyes lett volna. Aztán jött a bicikli ötlete, és bár nem nagyon szoktam bringázni, úgy döntöttem, most megpróbálkozom vele. Legalább bemelegítettem egy kicsit – mesélte mosolyogva Serena Williams, aki a mérkőzésen végül 6:3, 6:3-ra legyőzte Moritát és bejutott a nyolcaddöntőbe.

„Életem egyik legjobb élménye volt, hogy biciklivel mentem a meccsre. Tényleg klassz volt – nyilakozta Williams, aki nem is tudta, hogy Martina Navratilova néhányszor szintén így jutott el a mérkőzéseire Wimbledonban. – Igazán? Hallottam már, hogy sok játékos ezt csinálja, de én még sosem tettem. Most kipróbáltam.”

Talán a szokatlan „bemelegítés” miatt történt, hogy Morita 3:0-ra elhúzott a találkozó elején, de ezután több játékot már nem nyert meg az első szettben, és a második játszma is 6:3-mal lett az amerikaié, aki a 13. kiemelt Dominika Cibulkovával találkozik a 4. fordulóban.

MIAMI, WTA-TORNA (5 185 625 dollár, kemény pálya)
3. FORDULÓ:
S. Williams (amerikai, 1.)–Morita (japán) 6:3, 6:3
Cibulková (szlovák, 13.)–Oprandi (olasz) 6:3, 6:4

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéni

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top