Connect with us

Boris Becker lesz Djokovic edzője

Egyéb hír

Boris Becker lesz Djokovic edzője

Szenzációs bejelentéssel rukkolt elő Novak Djokovics: a szerbek világklasszis teniszezője a következő idényben a legendás Boris Beckerrel készül majd.

A világranglista második helyén álló szerb klasszis január közepétől kezdi meg a közös munkát a korábbi háromszoros wimbledoni bajnokkal. „Izgatott vagyok, hogy lehetőségem lesz Borisszal együtt dolgozni. Ő egy igazi legenda” – áll Djokovics szerdán kiadott sajtóközleményében.

A 46 éves német szupersztár az utóbbi időben inkább pókereredményeivel és magánéleti botrányaival szerepelt a sajtóban, ám az hatszoros Grand Slam-bajnok felkészítése valódi kihívást jelent majd a számára. „Nagyon büszke vagyok, hogy Novak felkért, hogy legyek az edzője” – kommentálta röviden „Bum-bum „Becker a bejelentést.

Becker játékosként többek között kétszer nyert Ausztráliában, leghíresebb diadala viszont minden bizonnyal az 1985-ös wimbledoni első hely volt, amit 17 évesen zsebelt be.

Djokovics ebben az évben Wimbledonban és a US Openen is alulmaradt a döntőben.

Becker 1999-es visszavonulása óta televíziós szakkommentátorként dolgozott, Andy Murray két Grand Slam-sikerét egyaránt élőben közvetítette.

Djokovics és Becker hamarosan el is kezdheti a közös munkát, hiszen január közepén már kezdődik az Australian Open, ahol Djokovics 2010 óta nem szenvedett vereséget és háromszoros címvédőként vág neki a viadalnak. A szerb klasszis célja a következő szezonra egyértelmű: visszaszerezni a világelső pozíciót a spanyol Rafael Nadaltól.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top