Connect with us

Murray meccslabdákat hárítva nyert tornát

ATP

Murray meccslabdákat hárítva nyert tornát

A brit Andy Murray sikerével ért véget a sencseni férfi tenisztorna, miután a döntőben óriási csatában legyőzte a spanyol Tommy Robredót.

Nem indult fényesen a tavaly Wimbledon óta tornagyőzelemre hiába váró Murray számára a finálé, hiszen Robredo egyből brékkel kezdett, és bár 1:3-ról 4:3-ra fordított a brit, 5:5-nél ismét elbukta az adogatását, a spanyol pedig kiszerválta a szettet (5:7).

Bár a második felvonásban a 27 éves skót játékos 3:2-es előnyénél elvette ellenfele adogatását, egyből elbukta sajátját. 5:4-nél két szettlabdához jutott fogadóként, de élni ezekkel nem tudott, és mivel egyikük sem hibázott, jöhetett a rövidítés. Itt pedig a minibrékek megállíthatatlanul, Robredo 6–2-es előnyénél pedig négy meccslabdához jutott. Murray mindegyiket hárította, majd 7–6 után az ötödiket is, és végül óriási küzdelemben kiegyenlített (7:6, 11–9).

Több mint két órányi játékot követően kezdődött el a döntő játszma, itt azonban már nem volt kérdés, Murray brékkel nyitott, majd még kétszer elvette Robredo adogatását, így 6:1-gyel behúzta a szettet, és 29. ATP-tornasikerét aratta.

SENCSEN, ATP 250-ES TORNA (590 230 dollár, kemény pálya)
EGYES, DÖNTŐ:
Murray (brit, 2.)–Robredo (spanyol, 4.) 5:7, 7:6, 6:1

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top