Connect with us

Babos párosban is kiesett

Páros

Babos párosban is kiesett

Babos Tímea az egyes és a vegyes páros után női párosban is búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságtól, összesen egy győzelmet aratva. A magyar lány Kristina Mladenovic-csal az oldalán 6:4, 6:7, 4:6-os vereséget szenvedett Bethanie Mattek-Sands és Lucie Safarová duójától.

A két páros a végsőkig fárasztotta egymást, a mérkőzés végül 2 óra 27 perc alatt fejeződött be. Az első szettben Babosék 2:4-ről fordítva kerültek előnybe, a közel egyórás második játszmában 2:5-ről jöttek vissza, ám a rövidítést simán, 7–2-re elveszítették.

A döntő játszmában Baboséknak volt bréklabdájuk, de nem éltek a lehetőséggel, és kisvártatva elbukták saját szervájukat. Innen még sikerült visszakapaszkodni, ám a 4:4-nél elveszített újabb adogatójáték már végzetesnek bizonyult. Összességében Mattek-Sands és Safarová csak négy ponttal nyert többet a Babos, Mladenovic duónál – pont elégnek bizonyult…

Babos Tímea számára ezzel véget ért az Australian Open, a magyar teniszező egyesben és vegyes párosban is az első fordulóban búcsúzott.

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (40 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
NŐI PÁROS, 2. FORDULÓ:
Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarová (amerikai, cseh)–Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 10.) 4:6, 7:6, 6:4

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Páros

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top