Connect with us

Hoppá: Kislányokat erőszakolt meg a teniszcsillag

Bulvár

Hoppá: Kislányokat erőszakolt meg a teniszcsillag

Az egykori Grand Slam-győztest bűnösnek találták két kislány megerőszakolásáért és egy harmadik szexuális zaklatásáért. A most 75 éves ausztrál Bob Hewitt végig tagadta a vádakat.
A Dél-afrikai Köztársaság Legfelsőbb Bírósága két rendbeli nemi erőszakban és egy rendbeli szexuális zaklatásban bűnösnek találta az eredetileg ausztrál születésű, aztán dél-afrikai színekben versenyző egykori teniszezőt, Bob Hewittot – írja a BBC.

A 60-as és 70-es években népszerű sportoló négy Grand Slam-viadalt is megnyert férfi- és vegyespárosban. A versenysport után – sok más sportolóhoz hasonlóan – Hewitt edzősködni kezdett.

2011-ben egy fiatal nő állt a nyilvánosság elé, hogy a 70-es években az egykori sportcsillag szexuálisan molesztálta, amikor mindössze tízéves volt. Az egykori áldozat felbukkanása után más nők is molesztálással vádolták Hewittot.

A legendás teniszezőket tömörítő Hírességek Csarnoka nem sokkal később felfüggesztette Bob Hewitt tagságát, miután nemi erőszak vádjával eljárás indult ellene. Mark Stenning, a Hírességek Csarnokának ügyvezető igazgatója elmondta: a végrehajtó bizottság egyhangúlag döntött úgy, hogy felfüggeszti Hewitt tagságát, minek nyomán pedig minden róla szóló dokumentumot, relikviát eltávolítanak a szentélyből.

forrás: nol.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...
Kommentek

Több innen: Bulvár

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top