Connect with us

Halepet életveszélyesen megfenyegették

Egyéb hír

Halepet életveszélyesen megfenyegették

Egy hónapja durva fenyegetést kapott Simona Halep, a női tenisz-világranglista második helyén álló román játékos, azóta testőrök vigyázzák minden lépését.

Simona Halep azt követően került egy pszichopata látókörébe, hogy elterjedt róla a pletyka, hogy hamarosan titokban feleségül megy barátjához. Egy dán férfi, Jesper Andreassen a Twitteren közel 2000 üzenetet tett közzé, ezekben tönkretétellel és halállal fenyegetőzött.

„Próbáld ki az én poklomat. Meghalsz” – írta Andreassen, aki a hírek szerint tengerészgyalogos volt a dán hadseregben, és akit jól ismernek a kriminológusok. Korábban ugyanis hasonló módon zaklatta az egykori Playmate-et, Amanda Cernyt is.

Úgy tűnik, Halep komolyan vette a történteket, ugyan a héten, Madridban már az első fordulóban kiesett, de azóta Rómában készül az újabb salakos versenyre. De mérkőzésen, edzésen és a magánéletben is testőr vigyázza minden lépését, emiatt a rajongókkal sem tartja a kapcsolatot. Az olasz sajtó értetlenkedett is, mert edzése után hiába várta sok gyerekrajongója, autogramosztás nélkül távozott.

A sportolók folyamatos fenyegetettségben vannak, egy svéd sorozatgyilkos, Peter Mangs az életrajzi könyvében azt írta, hogy le akarta lőni Zlatan Ibrahimovicot.

Teniszpályán a legismertebb tragédia 1993. április 30-án történt, amikor a hamburgi tenisztornán egy Steffi Graf-rajongó leszúrta Szeles Mónikát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

4 hozzászólás

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top