Connect with us

Federer és Seppi döntőzik Halléban

ATP

Federer és Seppi döntőzik Halléban

A címvédő Roger Federer bejutott a fináléba az 1,575 millió euró összdíjazású, hallei füves pályás tenisztornán. A vasárnapi döntőben az olasz Andreas Seppi lesz az ellenfele, akinek legutóbbi két ellenfele is sérülés miatt lépett vissza.

Federer pályafutása során tizedik alkalommal jutott be egyik kedvenc tornájának fináléjába, az összességében nyolcadik egyéni sikerére hajtó, 17-szeres Grand Slam-győztes svájci játékos a szombati első elődöntőben a horvát szervakirályt, az ezúttal 20 ászt ütő Ivo Karlovicot győzte le két rövidítéssel zárult játszmában.

Federer – akinek ez volt az 50. győztes mérkőzése Halléban – döntőbeli ellenfele az olasz Andreas Seppi lesz, aki gyorsan végzett a négy között, ellenfele, a japán Nisikori Kej ugyanis 1:4-es hátránynál sérülés miatt visszalépett.

Seppi ilyen könnyen még talán sohasem jutott döntőbe, a negyeddöntőben a francia Gael Monfils ugyancsak sérülés miatt adta fel ellene.

Pályafutása során eddig mindössze egyszer, az idei Australian Open negyedik fordulójában tudott nyerni Federer ellen, tizenegyszer viszont kikapott tőle.

HALLE, ATP 500-AS TORNA
ELŐDÖNTŐ:
Federer (svájci, 1.) – Karlovic (horvát, 8.) 7:6 (7-3), 7:6 (7-4)
Seppi (olasz) – Nisikori (japán, 2.) 4:1-nél Nisikori feladta

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top