Connect with us

Babos világelső és bejutottak a nyolc közé

Páros

Babos világelső és bejutottak a nyolc közé

Végleg eldőlt, hogy az élő, nem hivatalos világranglistát vezető Babos Tímea a hivatalos WTA-rangsorban is első helyen áll majd párosban.

A wimbledoni verseny előtt már egyértelmű volt, hogy csak három játékos, a tajvani Csan Latisa, az orosz Jekatyerina Makarova és a cseh Andrea Hlavácková előzheti meg Babos Tímeát, aki vezette az élő, nem hivatalos WTA-rangsort párosban. Nos, Csan és Makarova a 2. fordulóban búcsúzott, míg Hlavácková és Barbora Strycová a nyolcaddöntőben esett ki, így eldőlt: a Wimbledont követő hétfőn magyar világelsőt jegyeznek párosban, a hivatalos WTA-világranglistán! Magyar teniszezőt még sohasem rangsoroltak az első pozícióban a felnőttek között.

Közben azért Timi és francia partnere, Kristina Mladenovic két játszmában, 6:3, 6:4-re legyőzte a Kirsten Flipkens, Monica Niculescu duót, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.

Az első játszmában Babosék 2:1-nél vették el a belga, román kettős adogatását, míg a másodikban 3:3-nál, s bár utána csak három bréklabdát hárítva tudták hozni a szervájukat, 5:4-nél egy könnyebb adogatójátékkal befejezték a meccset. A találkozó 61 perc alatt véget ért.

Az Australian Open-győztes magyar, francia duó a negyeddöntőben az Alicja Rosolska, Abigail Spears lengyel, amerikai párossal csap össze.

ANGOL NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG, WIMBLEDON (34 000 000 font, fű)
NŐI PÁROS, 3. FORDULÓ:
Babos, Mladenovic (magyar, francia, 1.)–Flipkens, Niculescu (belga, román, 13.) 6:3, 6:4

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Páros

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top