Connect with us

„Azt kívánom, hogy halj meg” – megfenyegették Stollárt

Egyéb hír

„Azt kívánom, hogy halj meg” – megfenyegették Stollárt

Minősíthetetlen stílusú üzenetet kapott Stollár Fanny az Instagram-oldalán: a 20 éves magyar teniszezőt azt követően fenyegették meg, hogy az első fordulóban búcsúzott a charlestoni tornán.

„Abba kellene hagynod a teniszt, kedvesem, mert már a paralimpián sem lenne esélyed. Kib…ott k…a, szépnek gondolnak, de smink nélkül úgy nézel ki, mint a sz…r. Alig várom, hogy lássalak játszani valahol a Balkán környékén, így le tudom vágni a karjaidat, te undorító k…a. Azt kívánom, hogy halj meg, miközben valamelyik luxushotelba tartasz, te mocskos k…a” – írta a dühös „szurkoló” Stollárnak, aki egy nevetős hangulatjel mellett „szurkolói szeretet” címmel osztotta meg az üzenetet.

„Nem ez az első eset, szomorú, de többször előfordult már, hogy ilyen ocsmányságokat írtak a teniszezőknek. Az internet világában sajnos ez mindennapi” – mondta Juhász Gábor, a hazai szövetség sportigazgatója és női szövetségi kapitány a Blikknek.

Stollár a 823 ezer dolláros összdíjazású charlestoni tornán két játszmában szenvedett vereséget a világranglista 78. helyén álló spanyol Sara Sorribes Tormótól, majd egy nappal később párosban is búcsúzott az amerikai Sofia Kenin oldalán.

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top