Connect with us

Fucsovics játszani szeretne a válogatottban

MTSZ

Fucsovics játszani szeretne a válogatottban

Visszatérne a magyar Davis-kupa-válogatottba és játszani szeretne a 2020-as tokiói olimpián Fucsovics Márton – árulta el a nyíregyházi teniszező a Magyar Nemzetnek.

Mint az a Magyar Nemzet (edzés)riportjából kiderül, Fucsovics jelenleg a Soroksári Tenisztanoda pályáján készül a salakpályás szezonra, melynek során a tervek szerint Monte-Carlóban, Barcelonában, Münchenben, Rómában, Madridban, Genfben és Párizsban, a Roland Garroson is pályára lép.

„Olival (Oliver Tauma, Fucsovics régi-új edzője – a szerk.) abban maradtunk, hogy München nem kötelező, de a többi versenyre szeretném, ha velem jönne, mert erőt ad a jelenléte, a támogatása. A nizzai akadémián eltöltött három év után is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Jóban vagyunk, jelenleg az én lakásomban él, tehát teljes a bizalom” – idézi a Magyar Nemzet Fucsovicsot, aki szakmai kérdésekre is rátért.

„Attilával (Sávolt, a korábbi edzője – a szerk.) elértük, hogy stabil, rendíthetetlen alapvonal-játékos legyek. Olival épp ma beszéltünk arról, hogy ha le akarok győzni egy top tízes teniszezőt, akkor sokkal agresszívabb stílusban kell játszanom. Többet kell kockáztatnom. Ezen is dolgozunk” – mondta az ATP világranglistájának 37. helyezettje.

Fucsovics hozzátette, előző edzőjével Sávolt Attilával közös korszakát már lezárta, és szeretne visszatérni a magyar Davis-kupa-válogatottba.

„Tudatosan távol tartom magam a konfliktusoktól, és próbálok a teniszre koncentrálni, mert nekem ez a dolgom. Játszani szeretnék a Davis-kupa-csapatban és a 2020-as tokiói olimpián.”

Fucsovics a legújabb Facebook-bejegyzésében viszont kategorikusan kijelentette, hogy a teniszszövetség jelenlegi vezetésével nem kíván együtt dolgozni, nem akar velük békülni.

forrás: nemzetisport.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: MTSZ

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top