Connect with us

Federer, Nadal és Djokovic nélküli US Open?

ATP

Federer, Nadal és Djokovic nélküli US Open?

Kérdéses a nagy hármas indulása az augusztus 31-én kezdődő Grand Slamen. Mint azt korábban megírtuk, Federer felépülése elhúzódik, így 2000 óta ez lesz a második US Opene, amelyet kihagy. Ha minden jól megy, a jövő évi Tokiói Olimpián láthatjuk legközelebb játszani.

Roger Federer (Fotó: skysports)

A világelső Novak Djokovic nagy dilemmában van az indulással kapcsolatban.

” Még mindig nem döntöttem el, hogy részt veszek-e a US Open-en. A regisztrált COVID-19 esetek felfutása New Yorkban szerintem nem kedvez a tornának.”

– Nyilatkozta egy szerb lapnak.

A világelső Djokovic (Fotó: usopen.org)

A tavalyi bajnok Rafael Nadalnak is kétségei vannak, hiszen az elhalasztott Roland Garros mindössze két héttel a New Yorki döntő után kezdődik, ahol szintén címvédőként szüksége lesz a legjobb formájára. A salak király döntését tovább nehezíti, hogy részt vesz a szeptember 12-én kezdődő salakos Madrid Openen is.

Rafael Nadal (fotó: Flipboard.com)

A nagy hármas dominált az elmúlt 16 évben a US Open tornákon. Mi sem tükrözi ezt jobban, mint az, hogy 2004 óta mindössze egyszer fordult elő, hogy egyikük sem jutott el a döntőig (2016, Cilic-Nishikori).

Mindenképpen izgalmas esemény elé nézünk, hiszen a vírus miatt rengeteg szigorítás lesz érvényben. A játékosok csak az edzés idejére hagyhatják el majd szállásukat, illetve csak egy kísérőt vihetnek magukkal a mérkőzésekre. A zárt kapus összecsapásokon még a vonalbírók számát is lecsökkentenék. Biztosan szokatlan érzés lesz üres lelátók előtt játszani a világ legnagyobb (23,771 fős) tenisz stadionjában.

Az üres Arthur Ashe Stadion, New York (Fotó: Vividseat.com)
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top