Connect with us

Alcaraz még mindig nem rendelkezik Djokovic irányítási képességével

ATP

Alcaraz még mindig nem rendelkezik Djokovic irányítási képességével

A korábbi legendás párosjátékos Todd Woodbridge szerint Carlos Alcaraz nem tud úgy diktálni, mint Novak Djokovic.

A szerb játékosnak sok éve volt arra, hogy tökéletesítse a tenisztudását, olyan évek, amelyeket Alcaraznak még nem kellett megtapasztalnia. Éppen ezért nem is olyan szokatlan, hogy Djokovicot kiegyensúlyozottabb képességű teniszezőnek tartják, mint a spanyol ifjoncot.

Nem sok olyan dolog van, amit Alcaraz nem tud a teniszpályán, de a korábbi játékos Todd Woodbridge talált egyet. A Five in Focus márciusi számának nyilatkozó korábbi játékos szerint Alcaraz nem tud úgy irányítani, mint Djokovic, pedig egy lenyűgöző teniszező, aki megérdemli mindazt, amit elért.

Alcaraz nemrég újabb nagy trófeát nyert, amikor megvédte címét Indian Wellsben, ami hatalmas eredmény volt. Az elmúlt hónapokban küszködött és több mint hat hónapig nem játszott döntőt.

Ez a trófea a legjobb módja annak, hogy visszatérjen a tornagyőzelmekhez. Woodbridge-nek tetszik Alcaraz felfogása, mert hisz magában, hogy egy igazán jó csapat veszi körül, amely eddig csodálatosan irányította őt.

„Hogy le tudja győzni az összes problémáját. Nem számít, hogy milyen problémáid vannak. Ha hiszel magadban és van egy igazán jó csapat körülötted, és elég keményen dolgozol, akkor minden megfordulhat” – mondta.

Elég fontos salakos szezon következik Alcaraz számára, akit sokan a legjobb játékosnak tartanak ezen a borításon, mivel Rafael Nadal szereplése eléggé bizonytalan. Előtte azonban a fiatal spanyol játékos a Miami Openen lép majd pályára, hogy újabb trófeával gyarapíthassa gyűjteményét.

Borítókép: Nicolas Gouhier/FFT

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top