Connect with us

Az ATP Tour meghosszabbítja globális partnerségét a Haierrel

ATP

Az ATP Tour meghosszabbítja globális partnerségét a Haierrel

Az ATP büszkén jelenti be globális partnerségének meghosszabbítását a Haierrel, a világ vezető márkájával a háztartási gépek terén. A Haier 2025-ig az ATP Tour hivatalos partnere és aranypartnere marad.

A megújítással a Haier továbbra is aktivizálni fogja a partnerversenyek globális portfólióját a prémium vendéglátási élmények, a márkaképviselet és a szurkolók bevonása révén. A márka eseményportfóliójába tartozik a rangos Nitto ATP Finals, a Rolex Paris Masters, a Mutua Madrid Open, a Hamburg Open, a Plava Laguna Croatia Open Umag és a European Open (Antwerpen) 2024-ben és 2025-ben.

A Haier az ATP Tour gyorsan növekvő digitális platformjait is ki fogja használni, hogy innovatív termékcsaládját népszerűsítse a teniszrajongók körében, akiknek száma világszerte meghaladja az egymilliárdot.

Ezzel párhuzamosan a Haier a Francia Teniszszövetséggel (FFT) való partnerség révén kiterjesztette a Roland-Garros támogatását.

„Büszkék vagyunk arra, hogy 2025-ig meghosszabbíthatjuk globális partnerségünket a Haierrel” – mondta Massimo Calvelli, az ATP vezérigazgatója. „Partnerségünk a legjobbat hozta ki márkáinkból, közös elkötelezettséggel a kiválóság, az innováció és a történetmesélés iránt az ATP Touron. Izgatottan várjuk, hogy együtt folytassuk ezt az utat” – áll a közleményben.

2023-ban a Haier sikeres marketingkampányt indított „Play with the Number Ones” címmel, amely a márka teniszhez való kötődését hangsúlyozta. A kampányban a főbb műsorszolgáltatókon és digitális platformokon sugárzott TV-reklámok, valamint out-of-home megjelenések szerepeltek világszerte.

Borítókép: FITP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top