Connect with us

Djokovic valamilyen nagy bejelentésre utalt, amit hamarosan közölni fog

Egyéb hír

Djokovic valamilyen nagy bejelentésre utalt, amit hamarosan közölni fog

Novak Djokovic nemrég az egyik sajtótájékoztatóján egy nagyon érdekes megjegyzést tett egy hamarosan esedékes bejelentéssel kapcsolatban.

Djokovic éppen csak, hogy legyőzte Lorenzo Musettit a Monte-Carlo Mastersen, hogy utána egy érdekes megjegyzést tegyen egy közelgő bejelentésről, amely minden bizonnyal nagy érdeklődést vált ki a teniszvilágban, különösen a szerb elkötelezett szurkolói körében.

Ugyanezen a sajtótájékoztatón Djokovicot arról is kérdezték, hogy miután”vezényelte” a közönség kifütyülését Musetti ellen, azután a rajongók eléggé megosztottak voltak a közösségi médiában arról, hogy jogos volt-e a tömeg reakciója.

Djokovic ragaszkodik hozzá, hogy nem keresi a bajt, amikor a pályára lép, és a reakciói természetes válaszok arra, ami a mérkőzései során történik. A meglátása ezzel kapcsolatban mindenképpen érdekes volt.

Ugyanezen a sajtótájékoztatón a 24-szeres Grand Slam-bajnok egy közelgő bejelentéssel kapcsolatos megjegyzései is meglepőek voltak. Amikor a felépülési és táplálkozási tervéről kérdezték, Djokovic utalt arra, hogy hamarosan megosztja ezeket az információkat.

„A közeljövőben különböző módokon fogom ezt megosztani mindenkivel. De csak annyit mondhatok, hogy több mint 15 évet szenteltem, sok figyelmet szenteltem a testem és az elmém ápolására, és ez kifizetődik. Még mindig, majdnem 37 évesen is képes vagyok arra, hogy a világranglista első helyezettje legyek és a legmagasabb szinten játsszak.”

Djokovic ezután arról beszélt, hogy büszke arra, hogy a hosszú távú stratégiai elképzelését megvalósította, miszerint a befektetett munkának köszönhetően minél tovább játszhat és továbbra is trófeákért küzdhet.

„Mindig is volt egyfajta hosszú távú terv a fejemben, hogy, minél tovább játszhassak, hogy nagyobb esélyt adhassak a karrieremnek arra, hogy minél több címet nyerjek, rekordokat döntsek és azokat a dolgokat, amiket valójában az elmúlt négy-öt évben csináltam.  Vitathatatlanul a pályafutásom jobbik része 30 éves korom után volt.”

A 10-szeres Australian Open-győztes ezután még konkrétabban fogalmazott. Djokovic elmondta, hogy még az önéletrajza megjelenése előtt tervezi egy könyv kiadását, amely a korábbi, gluténmentes táplálkozásról szóló könyvének a folytatása lenne.

„Egy önéletrajz érkezni fog. Az önéletrajz előtt azonban lesz egy másik könyv, amit már elkezdtem önállóan írni, de valószínűleg segítségre lesz szükségem hozzá. Ez a ‘Serve To Win’ című könyv folytatása lesz, a táplálkozásról, a regenerálódásról, az edzésről fog szólni, tehát sokkal inkább technikai jellegű lesz.”

Borítókép: Corinne Dubreuil/ATP Tour

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top