Connect with us

Djokovicot az új edzőjével láthatták a Monte-Carlo Masters előtt

ATP

Djokovicot az új edzőjével láthatták a Monte-Carlo Masters előtt

Novak Djokovicot nemrég egy korábbi ATP-játékossal látták Belgrádban, és Monacóban is bemutatkoztak.

A szerb a közelmúltban sokkolta a teniszvilágot azzal, hogy bejelentette szakítását Goran Ivaniseviccsel a hosszútávú edzőjével . Váratlan volt, hiszen látszólag nagyon jól kijött egymással a páros, de az eredmények idén kicsit csorbát szenvedtek.

Mindössze négy hónap telt el azóta, hogy Djokovic megnyerte az év végi világbajnokságot Torinóban Ivanisevic vezetésével, de az Australian Open győzelem elmulasztása meglehetősen kiábrándító eredmény volt a szerb világelső számára.

Djokovic megerősítette a médiának, hogy jó viszonyban váltak szét. Azt is elmondta, hogy nem siet új edző felvételével, ami megzavart néhány szakértőt, de ennek ellenére lesz „edzője” a 2024-es Monte-Carlo Masters során.

Néhány nappal azután, hogy a korábbi világelső páros játékossal Nenad Zimonjic-cal találkoztak Belgrádban, Djokovicot Monte Carlóban ismét vele kapták lencsevégre. Az egykori játékos a szerb fővárosban nézte végig Djokovic edzését, Monte Carlóban pedig ugyanezt tette, amit Patrick Mouratoglou képe is bizonyít.

Valójában ez Djokovic és Holger Rune közös edzése volt, a csoportképen több ismerős arc is látható, mint például Rune edzője, Mouratoglou és Zimonjic is.

Djokovic nem beszélt erről, de úgy tűnik, hogy Zimonjic lesz a szerb átmeneti edzője az első salakpályás Masters versenyen.

Még egy hét van hátra a torna kezdetéig, de Djokovic már a helyszínen készül az eseményre, ami jól mutatja, hogy mennyire komolyan gondolja, hogy visszataláljon a korábbi győztes formájához.

Az idei év nem alakult eddig valami jól Djokovic számára, de sokan remélik, hogy a korábbi világelső páros játékos segíthet valamit a szerbnek. Közel két évtizede ismerik egymást, és több mint egy évtizeddel ezelőtt még a Davis-kupát is megnyerték közösen, így talán még egy trófeát hozzá tudnak adni az eddigi gyűjteményükhöz.

Borítókép: Kelly Delfina/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top