Connect with us

Navratilova szerint, egyértelmű ki a legjobb jelenleg

ATP

Navratilova szerint, egyértelmű ki a legjobb jelenleg

A korábbi legendás WTA-játékos, Martina Navratilova elismerte, hogy Jannik Sinner tűnik jelenleg a világ legjobb játékosának, tekintve a 2024-es Miami Openen elért sikerét.

Sinner idei évéről már eddig is sokat beszéltek. Az olasznak nem volt a legjobb holtszezonja, de a pályán kétségtelenül óriási teljesítményt nyújtott, alapvetően mindenkit felülmúlt eddig.

Megnyerte az Australian Opent, megnyerte a Rotterdam Opent, és Indian Wellsben is elég jól játszott, amíg nem találkozott Carlos Alcarazzal. A spanyol az egyetlen játékos, aki idén eddig legyőzte őt, és ez is mutatja, mennyire jól játszik.

Az ő 2024-es rajtja hasonlít a Nagy Hármas tagjainak néhány ikonikus szezonkezdéséhez, és mindig jó velük egy lapon említődni. Ez sok találgatást keltett arról, hogy ki a világ legjobb játékosa jelenleg, és Martina Navratilova számára ez egyértelműen Sinner.

A Tennis Channelnek nyilatkozva megjegyezte, hogy Novak Djokovic idén nem sokat játszott, így az ő távollétében, és mivel Alcaraz egy kicsit hullámzóan teljesít, így Sinner tűnik jelenleg a legjobbnak.

Borítókép:  BRENNAN ASPLEN PHOTO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top