Connect with us

Ne tévesszen meg senkit Sinner „jófiú” személyisége

ATP

Ne tévesszen meg senkit Sinner „jófiú” személyisége

Ne tévesszen össze senkit Jannik Sinner „jófiú” személyisége nem jelent egyet az ambíció hiányával.

A világranglista második helyezettje, aki idén már három tornagyőzelmet szerzett, köztük élete első Grand Slam címét a januári Australian Openről, egy igazi bajnok mentalitásával rendelkezik. Ezt már egészen fiatal kora óta bizonyítja, és mostanra Simone Vagnozzi és Darren Cahill edzők irányításával olyan játékot fejlesztett ki, amely ehhez illeszkedik.

Sinner nyilvánvalóan jó munkát végez az egyensúly megtalálása terén: A szombati mérkőzés előtt Sonego úgy jellemezte a 22 éves olasz játékost, mint „a legkedvesebb srác a Touron„. Ez nem akadályozta meg abban, hogy egy elsöprő 6-0, 6-3-as győzelmet arasson barátja és alkalmi páros partnere ellen, és ezzel 12-0-ra javította az olasz játékosok elleni mérlegét.

Sinner már 4-2-re áll Madridban, ahol idén először játszik pályafutása során első kiemeltként egy Masters 1000-es versenyen. A gyors salakos pályák és a spanyol főváros nagy tengerszint feletti magassága jól fekszik a játékának, és az olasz úgy érzi, hogy készen áll a harmadik ATP Masters 1000-es koronájának megszerzésére.

„Elég korán érkeztünk ide, így megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni. Fizikailag nagyon keményen dolgozom az edzőteremben. Néhány dolgot még el kell fogadnom, miközben a meccset játszom, de ez már fejben is megvan. Ezt tudom. Itt próbálom megtalálni a jó ritmust” – mondta Sinner.

Borítókép: Corinne Dubreuil/ATP Tour

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top