Connect with us

Rablás áldozata lett az egyik teniszező Monte-Carlóban

Egyéb hír

Rablás áldozata lett az egyik teniszező Monte-Carlóban

Sebastian Korda már kiesett a Monte-Carlo Mastersről, de kiderült, hogy még a torna kezdete előtt bűncselekmény áldozata lett.

Az amerikai egy nagyon tehetséges játékos, aki salakon erős eredményekre képes. Ezt már a monte-carlói nyitófordulóban is megmutatta, ahol 6-1, 6-2-re legyőzte a spanyol Alejandro Davidovics Fokinát.

Sajnos Korda aztán rögtön a második fordulóban összetalálkozott Jannik Sinnerrel, aki a világ jelenlegi legjobb játékosa. Sinner pedig egy nagyon látványos győzelmet aratott, mindössze három játékot veszítve verte meg Kordát.

A Francebleu arról számolt be, hogy a bűncselekmény április 4-én történt, két nappal a verseny kezdete előtt. A tolvajok az Avenue de France-ot és az Avenue Varavilla-t összekötő lépcsőházban vártak Kordára, amely nem messze van a teniszpályáktól.

Kordát a két sisakos személy lefogta, mielőtt ellopták tőle a 300 000 euró értékű óráját. A két bűnöző ezután robogóval elmenekült, és a rendőrség még mindig üldözi őket.

Szerencsére Korda nem sérült meg a bűncselekmény során. Az eset ugyan megrázta őt, de az ezt követő fölényes győzelme Davidovics Fokina ellen ennek tudatában is kiváló teljesítmény volt tőle.

Remélhetőleg a két bűnözőt elfogja a rendőrség, és Korda órája visszakerül hozzá. Ez egy felháborító esemény egy olyan versenyen, amelynek általában nagyon jó híre van.

Borítókép:

Andrew Eichenholz/ATP Tour
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top