Connect with us

Sinner a fizikai problémái ellenére is továbbjutott Madridban

ATP

Sinner a fizikai problémái ellenére is továbbjutott Madridban

Jannik Sinner nagyon jól játszott eddig a 2024-es Mutua Madrid Openen, és ezt folytatta a harmadik fordulóbeli mérkőzésén is, ahol két szettben verte Pavel Kotovot.

Sinner utolsó versenye a mostani előtt a Monte-Carlo Masters volt, amely egész jó volt számára, de rosszul végződött. A Stefanos Tsitsipas elleni elődöntőben ugyanis úgy tűnt, mintha megsérült volna, ami végül a döntőbe jutásába és valószínűleg a trófeába is került számára.

A héten a madridi ATP Masters 1000-es tornán tért vissza, és az első mérkőzésen minden erejét bevetette, és könnyedén legyőzte honfitársát, Lorenzo Sonegót. A jó teljesítményét Kotov ellen is folytatta, aki nyilvánvalóan nincs hasonló szinten, de ilyen körülmények között még mindig trükkös ellenfél lehet.

Az orosznak jó az adogatása, és elég laposan játszik, ami jól működhet olyan körülmények között, ahol a labdák nagyon gyorsan szállnak. Mindez nem zavarta Sinner-t, mivel a nyitó szettben könnyedén felülmúlta ellenfelét, és 6-2-re megnyerte azt, egyszerűen szuper összeszedett játékkal.

Kotov ugyan agresszívan játszott, ami az egyetlen módja volt annak, hogy reálisan ártani tudjon az olasznak, de ellenfeléhez képest túl gyakran hibázott. Az adogatása sem működött olyan jól, ami elég nagy probléma volt.

A második szett úgy indult, hogy mindkét játékos megnyerte az első adogatójátékát, de Kotov 1-1-nél a második játszma elején talált némi esélyt. Sinner brékelt és átvette a vezetést, de nem tudta lezárni a szettet.

Az olasz ezt túlélte, azonban elkezdett kellemetlenséget érezni a csípőjében, amit jelzett is a csapata felé. Szerencsére nem sokkal ezután le tudott jönni a pályáról, mivel Kotov 6-5-nél a második szettben négy meccslabdát engedélyezett neki, és az olasz természetesen ezek közül egyet értékesíteni tudott.

Elég jó meccs volt az első kiemeltől, de meg kell várnunk, hogy mi lesz azzal a szemmel látható csípősérüléssel.

Borítókép: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top