Connect with us

Tommy Paul visszalép a 2024-es Monte-Carlo Masters-től

Egyéb hír

Tommy Paul visszalép a 2024-es Monte-Carlo Masters-től

Tommy Paulnak nem volt szerencséje hazai pályán a „Sunshine Double” során, így most ki kell, hogy hagyja a 2024-es Monte-Carlo Masters-t.

Paul az utóbbi időben sokat teniszezett, így ez a szünet biztosan segíteni fog neki, de ez nem az a fajta szünet, amit magától szeretett volna. Az amerikai részt vett a Sunshine Double mindkét állomásán, és egész jól is játszott, viszont elég balszerencsésen alakultak a dolgok számára az Egyesült Államokban.

Először az Indian Wells Openen fordult ki csúnyán a bokája, de kellően jól felépült ahhoz, hogy a Miami Openen már újból játszhasson. Egész jól is mozgott, sőt, a nyitószettjét meg is nyerte, de aztán sajnos ismét csúnyán kificamodott a bokája, és ezúttal kénytelen volt feladni a mérkőzését.

Nem igazán tudjuk, hogy milyen állapotban van a bokája, de a Monte-Carlo Mastersről való visszalépése mindenképpen azt bizonyítja, hogy még mindig fájdalmai vannak. Már az Indian Wells-i bokaficama is rosszul nézett ki, és sokan meglepődtek, hogy egyáltalán megjelent a Miamiban megrendezett ATP Masters 1000-es versenyen.

Elindult, és tulajdonképpen egész jól is játszott, de aztán megint kificamodott a bokája, és ezúttal talán még rosszabbul is járt, mint előtte. Ez egyértelműen hatással volt az amúgy is sérült bokájára, és egyszerűen túl sok volt, hogy leküzdje.

Remélhetőleg ez a sérülés nem lesz túl súlyos, és viszont láthatjuk őt hamarosan versenyezni, de a rövid időn belül egymás után bekövetkező sérülések sosem jó jelek, és lehet, hogy ez egy hosszabb kihagyásnak a kezdete.

Ennek következtében Paul nem fog játszani a Monte-Carlo Mastersen, mivel valószínűleg a francia nyílt teniszbajnokságra való ideális felkészülést helyezi előtérbe. A nem túl távoli jövőben a Madrid Open következik, valamint az azt követő olasz nyílt bajnokság Rómában.

Aztán persze jön a főverseny a Roland Garros, és utána egy elég sűrű nyár következik a füves szezonnal, Wimbledonnal és az olimpiai játékokkal. Ő volt versenyben, hogy képviselje az Egyesült Államokat az eseményen, így remélhetőleg ez a sérülés nem akadályozza meg őt ebben.

Borítókép: Peter Staples/ATP Tour

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top