Connect with us

A kétszeres bajnok Ruud bejutott a genfi elődöntőbe

ATP

A kétszeres bajnok Ruud bejutott a genfi elődöntőbe

Casper Ruud tovább menetel az újabb tornagyőzelem felé a Gonet Geneva Openen, azzal, hogy 6-3, 3-6, 6-4-re legyőzte Sebastian Baezt, és bejutott a svájci torna elődöntőjébe.

A második helyen kiemelt Ruud, aki 2021-ben és 2022-ben is megnyerte a genfi trófeát, egy trükkös végjátékból került ki jól, és végül túlélte a 2 óra 3 perces mérkőzést. A norvég semmire elveszítette az adogatását, amikor 5-3-as állásnál a döntő szettben a mérkőzésért adogatott. A következő játékban Ruud tenyerese 30/30-nál a megpattant a háló tetején és éppen hogy, de átgurult az ellenfél térfelére, gy mérkőzéslabdához jutott. Baez pedig ezután egy kettős hibát vétett, így Ruud bejutott a legjobb négy közé.

Ruud az argentin elleni mérlegét így 3-0-ra javította, és legközelebb az olasz Flavio Cobollival találkozik életében először. Az olasz továbbjutott, miután 6-4, 6-4-re legyőzte Alexander Sevcsenkót.

Ruud, aki a világranglista 7. helyén áll, 33 győzelemmel vezeti az ATP Tourt ebben a szezonban. A 25 éves játékos 11-1-es genfi mérleggel büszkélkedhet, és a torna történetének első háromszoros bajnokává szeretne válni.

Borítókép: FABRICE COFFRINI/AFP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top