Connect with us

A szurkolók aggódnak Nadal esetleges újabb sérülése miatt

ATP

A szurkolók aggódnak Nadal esetleges újabb sérülése miatt

A teniszrajongók nagyrésze Rafael Nadal egészségi állapotán töpreng, miután Rómában egy kompressziós zoknival a jobb lábán látták sétálgatni.

Nadal megérkezett az Italian Openre, és túl is van már az első edzésén a Foro Italicóban, és azzal a szándékkal érkezett Rómába, hogy pályára lépjen a szívéhez nagyon közel álló tornán. Bár a ranglistán több mint 200 helyet javított, a 10-szeres római bajnok védett helyezéssel lép a főtáblára.

Rómában gyűlnek össze a világ legjobb teniszcsillagai a következő két hétben, hogy megmérkőzzenek a Roland Garros előtti utolsó nagy tornán. Nadal csak a római torna után dönt arról, hogy játszik-e a francia nyílt teniszbajnokságon, miután Olaszországban felméri a kondícióját és a versenyképességét.

A verseny hivatalos X-fiókja (korábban Twitter) nemrég megosztott egy videót, ami azonban aggodalmat keltett néhány szurkolóban, hogy a spanyol esetleg egy újabb sérüléssel bajlódna?

Nadal egy teljes kompressziós zoknival a jobb lábán volt látható, a biztonsági emberek kíséretében, miközben az edzőpályákra ment. Bólintott és integetett néhány szurkolónak, akik türelmesen várták, hogy két év kihagyás után visszatérjen Olaszországba.

Lényeges megjegyezni, hogy Nadal a szombati első edzésén nem viselt ilyen kompressziós zoknit, így érdekes lesz hallani őt a torna előtti sajtótájékoztatóján, hogy említ-e majd bármilyen sérülést vagy sem.

Borítókép: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top