Connect with us

Djokovic a Kyrgiossal való korábbi ellentétükről beszélt

Egyéb hír

Djokovic a Kyrgiossal való korábbi ellentétükről beszélt

Nick Kyrgios és Novak Djokovic nem mindig voltak olyan közeli és jó kapcsolatban, mint most, de kettejük viszonya az évek során sokat javult.

Kyrgios egy nagyon szókimondó teniszező, aki nem bánja, hogy bármilyen témáról elmondja véleményét. Ez sok gyűlöletet keltett benne karrierje elején, mert nem érdekelte, hogy mások mit gondolnak a véleményéről.

Csak kimondta a véleményét, és az elméje nem mindig volt összhangban azzal, amit a rajongók vagy az ellenfelei gondoltak. Ez folytatódott pályafutása folytatása során, de az utóbbi időben meglehetősen ésszerűek voltak a megjegyzései, amivel rengeteg rajongót szerzett és azokat, akik tiszteletben tartják, hogy hű marad önmagához.

Az egyik ilyen szókimondó esete a COVID-19 világjárvány idején történt, amikor Kyrgios beleszállt Djokovic balszerencsésen alakuló adriai versenyébe. A szerbnek jó szándéka volt az Adria Tourral, de végül katasztrófának bizonyult, amikor néhány játékos elkapta a vírust az ottani tartózkodása közben.

„Nem tudom, mit követtem el, amiért ilyen viselkedést váltottam ki belőled, de érdekes volt ezt követni pár évig. Egy részem azt mondta, hogy „Ne válaszolj, ne vegyél részt benne”, de te tovább folytattad, és akkor azt gondoltam magamban: „Nagyon szeretnék vele beszélni”, mert nem tudom, mit csináltam ellene”Djokovic az ellentét megszüntetéséről Kyrgiosszal.

Az ausztrál ellenezte az ötletet, és egészen egyértelmű kifejezéseket használva üzente a külvilág felé. Djokovic ausztráliai deportálása során azonban kibékültek, mert Kyrgios azon kevés játékosok közé tartozott, akik akkoriban nyíltan támogatták Djokovicot.

Borítókép: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: Egyéb hír

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top