Connect with us

Djokovic egy egészséges Nadalt szeretne látni Párizsban

ATP

Djokovic egy egészséges Nadalt szeretne látni Párizsban

Novak Djokovic örül, hogy Rafael Nadal újra játszik, és reméli, hogy még legalább egyszer megmérkőzhet vele, mielőtt mindketten visszavonulnak.

Djokovic és Nadal párszor már játszott egymással, és a soron következő összecsapásuk lenne a 60-dik, amit az ATP Touron játszanak. Ez hihetetlen szám, és egyben szép kerek szám is lenne, hogy lezárják a rivalizálásukat, amelyet jelenleg a szerb vezet 30-29-re.

Van még néhány verseny a jövőben, ahol ez megtörténhet, miután Rómában hamar búcsúztak, de jó, hogy ismét egy sorsolásban szerepelnek mind a ketten. Ahogy a szerb a Sky Sportsnak elmondta, régen volt már ilyen, ezért is volt akkora felhajtás Rómában.

„Többnyire a szokásos menetrend van. Itt még nem találkoztunk személyesen. Nyilvánvalóan más az edzésprogramunk. Van azonban valami különleges érzés a levegőben, mivel már jó ideje nem szerepeltünk ugyanazon a tornán” – Djokovic arról, hogy Nadallal egy sorsolásban szerepel.

Djokovic azért is örül, hogy Nadal visszatért a pályára, mert ő az egyik legenda, és amikor visszavonul, akkor új fejezet fog kezdődni a teniszben. Úgy tűnik, hogy fájdalommentesen játszik és edz, így remélhetőleg ez tovább folytatódik a Roland Garrosig, ami csodálatos lesz, ha mindketten ott szerepelnek majd a sorsolásban.

„Azt hiszem, karrierünk ezen szakaszában ez elég különleges. A közönség és a szurkolók értékelik ezt, ezért van akkora felhajtás. Szeretnénk látni Rafát egészségesen a legjobbját játszva. A Roland Garros már itt van a kanyarban, ott játszotta a legjobb teniszét, szóval nagyszerű látni, hogy jól edz és fájdalommentesen” – mondta a szerb világelső a „legnagyobb riválisáról”.

Borítókép: Nicolas Gouhier / FFT

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top