Connect with us

Djokovic aggódik: „Teljesen ki voltam ütve”

ATP

Djokovic aggódik: „Teljesen ki voltam ütve”

Novak Djokovic pályafutása során először kapott ki a negyeddöntő előtt az Internazionali BNL d’Italián, miután a chilei Alejandro Tabilo ellen nehezen találta meg a szokásos formáját.

A szerb a harmadik fordulós összecsapásra reflektálva kijelentette, hogy eléggé aggódik:

„Egyszerűen nem találtam semmilyen jó érzést a pályán, hogy őszinte legyek, a labdát ütögetve. Teljesen ki voltam ütve” – mondta Djokovic, aki sima két szettben kapott ki.

A 36 éves játékos hatszoros római bajnok, és az ATP Masters 1000-es versenyen Corentin Moutet ellen kiválóan kezdett a nyitófordulóban. A mérkőzést követően azonban a pálya elhagyása közben véletlenül fejbe találta egy palack.

Djokovicot arról kérdezték, hogy úgy érzi-e, hogy ez az eset hatással volt rá a Tabilo elleni találkozóján.

„Hogy őszinte legyek, nem tudom. Ezt még ellenőriznem kell” – mondta Djokovic. „Az edzés más volt. Tegnap [egy]fajta könnyű edzésre készültem. Nem éreztem semmit, de nem is éreztem ugyanazt, amit szoktam. Ma a nagy terhelés alatt elég rossz volt – nem a fájdalom szempontjából, hanem az egyensúlyt tekintve. Egyszerűen nem volt koordinációm. Teljesen más játékos voltam, mint két nappal ezelőtt. Lehetséges. Nem tudom. El kell végeznem az orvosi vizsgálatokat, és meg kell néznem, mi a helyzet” – tekintett előre a szerb világelső.

Djokovic még soha nem találkozott korábban Tabilóval, és a balkezes játékos végig komoly gondot okozott a világelső számára a kemény tenyereseivel.

A 98-szoros tornagyőztes nem győzte dicsérni a 26 éves chilei ellenfelét, aki a szezon elején Aucklandben emelhette magasba első Tour-szintű trófeáját.

„Gratulálok az ellenfelemnek. Ez volt az első alkalom, hogy szembenéztem vele. Nagyszerű játékos. Igazán minőségi játékos. Minden szempontból jó játékos”- mondta Djokovic.

Djokovic kijelentette, hogy „mindenben” javulnia kell, hogy esélye legyen arra, hogy megnyerje 25. Grand Slam címét a Roland Garroson. A világelső 12-5-re áll az idei szezonban, legjobb eredménye pedig egy elődöntő az Australian Openről.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top