Connect with us

Djokovic túljutott a Griekspoor jelentette kihíváson

ATP

Djokovic túljutott a Griekspoor jelentette kihíváson

Novak Djokovic kiverekedte magát abból a gödörből, ahová a legutóbbi mérkőzésének az elején került, és végül 7-5, 6-1-re legyőzte Tallon Griekspoor-t, így bejutott az elődöntőbe a Gonet Geneva Openen.

A szerb 4-5, 0/40-es állásnál adogatott a nyitó játszmában, amely során összesen négy szettlabdát hárított. Az első helyen kiemelt szerb játékos vagy egy ásszal, vagy egy erős első adogatással menekült meg a nehéz helyzetből, mivel a holland ellenfele ennek következtében elhibázta az adogatás fogadást.

Az ezt követő játékban a világelső volt az, aki három bréklabdához jutott, és végül sikeresen el is vette Griekspoor adogatását. Djokovic ezt követően pedig semmire hozta a saját adogatójátékát, és ezzel lezárta a fordulatos első szettet.

A 37. életévét éppen a héten betöltő Djokovic a genfi torna történetének legidősebb elődöntősévé vált. A salakos ATP 250-es tornán először szereplő, 98-szoros tornagyőztes teniszező első trófeáját szeretné megszerezni a szezonban. Az idén 14-5-re álló Djokovic szerdán megszerezte 1100. győzelmét az ATP Touron, amikor a második fordulóban legyőzte Yannick Hanfmannt.

Az elődöntőben a cseh Tomas Machac vár rá, aki a #NextGenATP amerikai Alex Michelsent ejtette ki 6-3, 7-6(2) arányban.

Borítókép: FABRICE COFFRINI/AFP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top